Results 1 to 3 of 3

Thread: Vegas Sound Problem

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3

    Default Vegas Sound Problem

    I am trying to make a movie about my game but when i render it in .wmv , the sound dont work. I only hear little bugs of codec. I hope you can help me to fix it.

  2. #2

    Default

    Make sure you are "not" rendering to a video stream only, Go to custom on the render screen, click on audio and make sure you have the tick box checked for add audio
    Wil

    Software Used:
    TGV Edius 6, TGV ProCoder 3, DVD Lab Pro. 2

    http://www.youtube.com/user/ChapmanProduction

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3

    Default

    The tick box is checked.So that can't be that.

Similar Threads

  1. Sound is bad in Vegas 7.0
    By Mr1337 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2007, 12:21 PM
  2. removing sound from video in vegas 7
    By beno in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 11-25-2006, 11:37 AM
  3. JVC HDD files.. without sound in vegas..
    By Brillman in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2006, 04:04 PM
  4. Vegas has no sound in video
    By rbaker77 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2006, 05:03 PM
  5. Vegas Video Film sound sync problem
    By rontheman in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2006, 06:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •