Results 1 to 3 of 3

Thread: External device for handling multicam?

  1. Default External device for handling multicam?

    I heard that there is some device, like a box with a handle (that you can see on AB-roll switchers) that can connect to a computer and supports Premiere and you can use the handle to switch from camera 1 to camera 2 with transitions. (like with the switcher).

    What is this device called? I'd like to look it up!

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Why not just use the multi camera functions of Premiere Pro? It will cater for up to four cameras.

  3. Default

    That's what I do now but after I do all the cuts, I need to go through it to add some dissolves and effects. (Yes, I use the shortcuts "page down" and "ctrl+d") but it would be a lot easyer if all the transitions were done live during the playback and recording.

Similar Threads

  1. External Video Capture Device,to use in Premiere Pro.
    By bickyz in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2005, 12:41 PM
  2. The DV device is unavailable for device control...
    By joey4127 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-2005, 01:33 PM
  3. The DV device is unavailable for device control
    By sara_dippity in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 10
    Last Post: 01-04-2005, 08:33 PM
  4. The DV device is unavailable for device contro
    By joey4127 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2004, 10:49 AM
  5. PCI caputure card or external converter device?
    By bigredjed in forum Hardware Problems
    Replies: 15
    Last Post: 12-21-2004, 07:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •