Results 1 to 5 of 5

Thread: weird sound problem

  1. #1

    Default weird sound problem

    I've been shooting footage with an old Sony Digital Handycam Hi-8. Just recently there has been a major problem with 10 videos I shoot. Im trying to see if there is any way that I can salvage these so that they are even fairly audible. The sound is all distorted, like there is a robot talking.

    I've been filming medical marijuana patients in the United States for the last year, & these are testimonies from sick & dying patients.

    Here is a link to 1 of the files for an example.
    It sounds like this before I transfer to my computer.

    http://serenity.no-ip.com/downloads/DougMcVayPA.wmv

    Thanks in advance.
    -Ryan

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    London
    Posts
    1,386

    Default

    any chance u can upload a smaller clip - that was taking too long to buffer

  3. #3

    Default

    Yeah, not immediately though. I don't have a editing program, & Im download one now.

    thanks for the reply

  4. #4

    Default

    I shortened this one to 10 seconds. I've opened the sound in Cool Edit Pro, it doesn't seem I can reduce the noise.

    http://norml.uark.edu/test.avi

    Thanks

  5. #5

    Default

    i didnt listen to it, but just a thought, maybe because they are on medical marijuana, sick and dying, they sound like a robot. It might be the people, not the camera.

Similar Threads

  1. Getting a weird sound on my analog to digital captures
    By peruano in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2006, 08:21 AM
  2. Weird interlace problem
    By Rav33n in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-2006, 07:25 PM
  3. Weird Encore problem....
    By argento in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 6
    Last Post: 11-03-2005, 04:24 PM
  4. Sonic My Dvd weird problem
    By LemonHousePlant in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2003, 08:57 PM
  5. Weird Problem With Adobe
    By LemonHousePlant in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2003, 07:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •