Results 1 to 4 of 4

Thread: After Effects 7 Pro audio problems/setting work area

  1. #1

    Wink After Effects 7 Pro audio problems/setting work area

    ok, ive added an MP3 audio file to a photo slideshow.
    Im trying to make the photos change in time with the song.
    so i set my work area in the timeline at the bottom.

    Then i press the RAM review button so i can hear the song then adjust the pictures in the timeline to wherever i want them.

    My problem is, the song plays fine if my work area is set to the begining. when i move my work area on a bit, the song still plays fine but its out of sync and playing the wrong part of the song?

    For example,
    there are 2 bars of music before the vocals come in when i have my work area set to the begining, then when i move the work area to where the vocals start there one more bar of music there and there shouldnt be.

    Its like when i move the work area the audio file moves in some way, but ive checked and it stays where it is??

    Please someone help

    Mark
    mark.futurework@googlemail.co.uk

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    After Effects and MP3 do not play nicely together. Don't know why.

    Take your MP3 file and convert to another format (WAV??) and use that in your AE project.

  3. #3

    Talking

    Cool man!! thanks so much for getting back to me so quickly, ive tried it and its worked

    First time using this software.

    Thanks again man!!

    Mark

  4. #4
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    invoice for special consultancy in the post

Similar Threads

  1. Can't get effects to work!
    By Marcus Schmuck in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-2006, 07:57 PM
  2. 2 min horror short inc some effects work
    By alexhunter3d in forum User Videos
    Replies: 19
    Last Post: 07-30-2006, 03:17 PM
  3. Can no longer render work area-"Serious error has occur
    By Raypinot in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 02-06-2006, 09:06 PM
  4. Problems setting up Preview monitor with ATI breakout box.
    By billybob3 in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2005, 10:59 AM
  5. Audio import problems with After Effects 6.5
    By heretic381 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-2005, 02:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •