Results 1 to 3 of 3

Thread: Weird problem with Sony Vegas

  1. #1

    Default Weird problem with Sony Vegas

    My problem i can keep really short.
    When rendering, it only renders 1 second of the movie.
    So i thought maybe the project was corrupt, and i opened a project i had rendered allready.
    Even here it rendered only 1 second.
    I haven't changed any of my settings.
    What could be the problem?

    Edit: After starting up the program again and trying again, it saves more then 1 second, in fact, it renders the normal length.
    What could have been the problem, because i'd like to understand
    Last edited by Beyoncefanny; 05-12-2007 at 10:35 PM.

  2. #2

    Default

    have you enough space on the HD?
    Have you set a max files size in the render section (if there is one)
    are you rendering a region, which is at 1 second.

  3. #3

    Default

    Yup, enough space.
    Max file size and rendering a section..i don't know how to do that really

Similar Threads

  1. A Problem with Sony Vegas 7.0
    By ZeroTheBurninator in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2007, 09:13 AM
  2. Yet another Sony Vegas 7 rendering problem...
    By afroman245 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 16
    Last Post: 01-12-2007, 11:49 PM
  3. Sony Vegas Movie Studio problem...
    By Refl3x in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 04-20-2006, 08:05 PM
  4. Sony Vegas Rendering problem (I'm a noob)
    By Goduerza in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 15
    Last Post: 03-04-2006, 05:09 PM
  5. sony vegas problem
    By vegasshiz in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2005, 03:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •