Results 1 to 3 of 3

Thread: Vegas 7 problem

  1. #1

    Default Vegas 7 problem

    Hi I have sony vegas 7, and it installed perfectly with no problems, but whenver I import media files, I can't see anything in the preview box only get audio, and no media. In the tirmmer it says the media is offline, but I haven't deleted, renamed or moved the media files.

  2. Default

    See the thread next to yours
    http://www.videoforums.co.uk/sony-ve...gas-7-0-a.html
    It sounds like you do not have the codec installed.

    I recommend the combined community codec pack.

  3. Default

    Sorry I ended up clicking twice because nothing happened the first time.
    Combined Community Codec Pack (in which you will find most codecs - primarily within fddshow)
    http://www.cccp-project.net/
    This is how I got vegas to import video from my casio digital camera using the pack, with a sceen shot of the settings.
    http://www.stevesforums.com/forums/v...26&forum_id=14
    Last edited by timtak; 03-16-2007 at 05:25 AM.

Similar Threads

  1. Problem with vegas 7
    By drakarsepentrion in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2007, 10:33 AM
  2. Vegas Mpg problem
    By JimmyH in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-2006, 08:11 AM
  3. Really odd Vegas 6.0d problem
    By Slrman in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-2006, 12:13 PM
  4. A problem I've always had with Vegas
    By dynesh in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2006, 05:40 AM
  5. Vegas 5 Problem
    By N33mah in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2006, 07:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •