Results 1 to 2 of 2

Thread: Locking a sequence

  1. #1

    Default Locking a sequence

    Is there a way to lock a sequence that has been put together so i can move it with out putting the clips back together on the Timeline?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    142

    Default

    hmmm well i know how to temporarily lock them by selecting them all. Just hold down control while you click them all. then you can move them as long as they're still selected.
    Pentium 4 2.4C
    1GB Kingston HyperX PC4000 Dual-Channel
    Abit IS7-G
    2x80GB Western Digital 7200RPM 8MB Cache RAID 0
    ATI All-In-Wonder 9600 Pro
    Sony DVD-ROM
    NEC CD-RW
    NEC 19\" CRT

Similar Threads

  1. Gun Barrel Sequence
    By HammY in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 7
    Last Post: 06-18-2008, 01:33 PM
  2. Need Help about Sequence Monitor
    By Shaidu in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 10-09-2006, 11:12 AM
  3. Problem with premier locking up with matrox
    By dalai in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 7
    Last Post: 05-10-2006, 11:15 AM
  4. Sequence Playback
    By jayr in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2004, 04:55 PM
  5. Locking stills on Video 1 and 2
    By JulieAsking in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2004, 08:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •