Results 1 to 3 of 3

Thread: Do I need 64bit Win XP for a dual core 64 bit CPU?

  1. #1

    Default Do I need 64bit Win XP for a dual core 64 bit CPU?

    I didn't even think of it when I ordered my new system. I currently have the same copy of windows xp home I've had all along. Do I need to get 64 bit XP professional for my Athlon 64 X2 dual core processor to work? I'd hate to have to have to buy a retail copy.. argh
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    242

    Default

    No you don't, win home will work just fine on your athlon machine.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,612

    Default

    ... but the x64 version would speed up things

Similar Threads

  1. dual core & other questions
    By Dj_Trigger in forum The Perfect Video Editing PC
    Replies: 28
    Last Post: 03-20-2006, 03:35 PM
  2. AMD DUAL CORE PROCESSORS AND PREMIER PRO COMPATABILITY
    By G0UDG in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 01-23-2006, 10:55 PM
  3. Do I Need Duel Core Processors? Which would you recommend?
    By Hell Atlantic in forum Forum Announcements and News
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2005, 05:46 PM
  4. dual processor or dual core processor
    By david walsh in forum Hardware Problems
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2005, 05:59 PM
  5. Windows 64bit Release Date
    By Marc Peters in forum Forum Announcements and News
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2005, 11:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •