Results 1 to 2 of 2

Thread: How can I temporarily disable effect keyframes?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    london
    Posts
    8

    Question How can I temporarily disable effect keyframes?

    I am new. Thanks for the help.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Not sure you can temporarly disable keyframes in any Adobe app. Why would you want to?

    As a workaround though, try duplicating the layer, remove the keyframes in question and disable the original layer.

    Quote Originally Posted by dobbler77 View Post
    I am new. Thanks for the help.
    I am old. You're welcome!

Similar Threads

  1. audio keyframes
    By thedigitalpunkz in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-2006, 05:56 PM
  2. HELP!!! Keyframes
    By vidmaker1793 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2006, 09:53 PM
  3. keyframes
    By computerguy in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2006, 02:40 AM
  4. Keyframes
    By antriver in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 05-18-2005, 07:58 PM
  5. Premiere pro keyframes
    By Pieguy in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 05-06-2004, 09:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •