Results 1 to 2 of 2

Thread: premier is being fiesty! PLEASE HELP!

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Indiana
    Posts
    336

    Default premier is being fiesty! PLEASE HELP!

    So earlier i asked abot how to capture analogue, in which i did. (i captured with premeir) now when i put the clip in the clip box to size it down, it looks fine. Then i put it on the timeline, and render it, and it wont play in the final window. It just has black, and it will only play the audio! HELP! what do i need to encode these clips with, and where can i find the program! the clips are .avi at 720*480. please help soon! and also im putting it on DVD so it needs to be high quality as well! please help soon!
    Frank Sinatra - \"Thats Life, Biatch\"

  2. #2

    Default

    Did you check "export video" as well as export audio in the render/export dialogue?

    tonga

Similar Threads

  1. .flv in Premier 1.5?
    By TheDoctor in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-2006, 06:28 PM
  2. premier 6.5
    By mcrgenci in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2006, 04:45 AM
  3. Premier Pro 1.5 or Premier Elements???
    By JackJollyJones in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2005, 05:25 AM
  4. need help in premier 6.5
    By suny786_99 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2004, 12:52 AM
  5. premier 6/6.5
    By pj in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2004, 10:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •