Results 1 to 3 of 3

Thread: Xl1s-Adobe 1.5 Pro. Help!

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    norwich
    Posts
    11

    Default Xl1s-Adobe 1.5 Pro. Help!

    Hi to all.
    I`m hopeing someone can help as i havn`t had any success with sorting out a problem on 2 other forums.
    I have a Canon XL1s and Adobe premiere Pro 1.5.When i try and Capture the video recorded it tells me that it, can`t actvate recorder and that i should try resetting the camera.
    I have tried turning it on and off and have also removed the Lithium battery for a short time.Apart from that i am out of ideas.
    I have been able to download the video useing PowerProducer but this does not suit my editing needs.
    It seems to me that i could have a software problem.
    Any thoughts or suggestions on who to contact would be apprieciated.
    Thanks in advance.
    Terry

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Quote Originally Posted by Tel View Post
    Hi to all.
    I`m hopeing someone can help as i havn`t had any success with sorting out a problem on 2 other forums.
    I have a Canon XL1s and Adobe premiere Pro 1.5.When i try and Capture the video recorded it tells me that it, can`t actvate recorder and that i should try resetting the camera.
    I have tried turning it on and off and have also removed the Lithium battery for a short time.Apart from that i am out of ideas.
    I have been able to download the video useing PowerProducer but this does not suit my editing needs.
    It seems to me that i could have a software problem.
    Any thoughts or suggestions on who to contact would be apprieciated.
    Thanks in advance.
    Terry
    Check the camera is in playback mode rather than camera mode.

    This is like deja vu all over again!

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    norwich
    Posts
    11

    Default

    Thanks for getting back to me so quickly Alan.
    The camera is in playback mode but i had also tried it in camera mode just in case.
    Thanks anyway mate.

Similar Threads

  1. canon xl1s wanted
    By scodger in forum Technology advice and tips
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2007, 02:28 PM
  2. Wanted canon XL1s
    By patlynam in forum Ebay and other classified ads: gear, cameras and video editing stuff
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2006, 11:26 AM
  3. XL1s and XL2
    By Vitaminsee in forum Technology advice and tips
    Replies: 5
    Last Post: 08-14-2005, 04:22 PM
  4. Grainy? video using xl1s...
    By Intwist in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 11:54 AM
  5. xl1s xl2 ???
    By unknown232 in forum Technology advice and tips
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2005, 12:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •