Results 1 to 2 of 2

Thread: cant capture audio

  1. #1

    Unhappy cant capture audio

    hi

    im using a hi8 cam and capturing in svideo now once ive captured the video there is no sound at all.

    im using c-media to capture audio and i have a few choices i usually used line in but that doesnt work, i tried stereo mix and it didnt work everything ive tried doesnt work. i tried to capture in wave and got a large throbing sounds that repeats over and over.

    but i remembered i used another wire to capture audio. svideo for video and the wire for line in i think.

    how can i get it to work ?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,526
    Blog Entries
    24

    Default

    S-Video contains only a video signal. You will need to hook up the audio outputs seperately to your soundcard audio inputs. This is most likely a 3.5mm jack the PC to 2 x Left and Right (white and red) phono cables from the source.

Similar Threads

  1. no audio in video capture
    By aswahdan in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 13
    Last Post: 09-23-2006, 11:12 AM
  2. NO audio at all on any video capture programs
    By gbraatz in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2006, 07:56 AM
  3. audio capture
    By magicfreak81 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2006, 12:26 AM
  4. 4 Channel Audio Capture
    By Marc Peters in forum Sound Recording and Audio Editing
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2005, 02:14 PM
  5. DV-AVI capture; poor audio
    By joetheslacker in forum General video editing software help and advice
    Replies: 8
    Last Post: 02-27-2004, 02:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •