Results 1 to 2 of 2

Thread: Dazzle Fusion Audio

  1. #1

    Default Dazzle Fusion Audio

    I recently bought a dazzle fusion from a pawn shop so it didnt come any installation CDs. So I went online and got an update for the Dazzle Fusion. It worked fine with recording video but not audio. Please share your thoughts


  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Western Europe


    Does the Dazzle have any audio input sockets? They are usually coloured red and white and are called Phono/RCA. Then again it might just have a 3.5mm stereo plug for audio check and see. Some of these capture devices may only record video and you may need to route the audio into the soundcard on the back of the computer instead. Is the Dazzle showing up in The Device Manager?

Similar Threads

  1. New to Fusion
    By homers in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-2007, 12:20 PM
  2. Dazzle DVC90 Audio problem
    By Roger Firth in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 02:29 PM
  3. Dazzle Fusion problem
    By CarlWa in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 04-20-2005, 03:19 PM
  4. Dazzle Fusion - Analogue-2-Digital Convertor
    By Alan Mills in forum Ebay and other classified ads: gear, cameras and video editing stuff
    Replies: 6
    Last Post: 08-09-2004, 04:22 PM
  5. dazzle fusion external capture card
    By nicko in forum Hardware Problems
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2004, 06:46 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts