Results 1 to 3 of 3

Thread: No Render neither Exporting working!!!

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bath, UK
    Posts
    26

    Default No Render neither Exporting working!!!

    Hi,

    Is this the the stupidest problem ever or is it me who's being stupid, lol, everything works fine until i make sequence 2 to put all of sequence 1 so i can reajust all the sound all together but when i try to, i cant render neither export anything and if i try to export it it crashes APP.................

    WHY....Adobe WHY????

    Gonz

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Adding one sequence into another is a standard thing to do. I do it often. I have no idea why you're getting grief from it.

    I do get the annoyance of having to re-render the same thing when placed in another sequence when I don't think I should have to. But it's always worked.

    What version of Premiere Pro you using though. I do remember some issue a couple of years ago with nested sequences and a Matrox card. A case of certain transitions not working. Thought it was sorted though.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bath, UK
    Posts
    26

    Default

    Hi Alan thanks,

    Im using v7.0, I think it must be a faulty saved project because i tried on another project and it worked.

    It is a pretty weird thing to happen though.

    But if anyone else thinks they know please dont hesitate to reply, thanks

    Gonz

Similar Threads

  1. can't just get it working
    By akinola davies in forum Technology advice and tips
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2005, 05:23 PM
  2. Exporting timeline or exporting movie clip- which is better
    By Ms. Divine in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2005, 04:17 PM
  3. Are we working yet?
    By Mike Thorpe in forum Forum Announcements and News
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2004, 08:25 PM
  4. LE not working
    By dberryman in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 4
    Last Post: 11-30-2004, 05:05 PM
  5. Unable to Render. transitions/effects will not render. HELP
    By ryan_san in forum General video editing software help and advice
    Replies: 10
    Last Post: 08-17-2004, 03:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •