Results 1 to 3 of 3

Thread: C++ Runtime Error

  1. #1

    Default C++ Runtime Error

    When I had Vegas 7.0, I kept getting C++ Runtime Error. It just started recently, it used to work before. Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,526
    Blog Entries
    24

    Default

    Sounds like the installation has become corrupt, mist likely due to an unexpected exit. I suggest you uninstall and re-install.

  3. #3

    Default

    I tried that, and it still comes up. Blah.

Similar Threads

  1. A E 7 Error
    By miwhel in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 7
    Last Post: 09-19-2006, 11:25 PM
  2. Pinnacle Studio error message: “Error opening video file”
    By emto in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2006, 07:24 AM
  3. Avid Xpress Pro HD Runtime Error!
    By smark67 in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2006, 08:51 PM
  4. Assembling Error
    By porto99 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2005, 12:31 PM
  5. microsoft C++ visual library runtime error
    By kactech in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2004, 01:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •