Results 1 to 5 of 5

Thread: exporting problems with adobe premier 6.0

  1. #1

    Default exporting problems with adobe premier 6.0

    i have been trying (and failing) to export my timeline from adobe premier 6.0 back onto my dv camcorder. basically i connect the dv cam via a firewire, load up premier, load the project timeline, select expor to tape (with device control) and then record. the camera starts recording but nothing happens (except the computer monitor goes blank and premier stalls). no doubt there is a simple solution to this problem but i can't find it. do i need to render the timeline first? i've got a compaq laptop, athlon 2500+, 256mb ram, 40 gigs (recently defrag'ed) but no action. advice?

  2. #2

    Default

    Help? Anyone? I've installed the update from the Adobe website (v6.01) but still can't export.

    The screen goes black and nothing happens!

  3. #3

    Default Try this.

    Leave it for about 15 sec if you still get nothing leave it for about 1 min if you get nothing after that ??. But check you cam has dv input dv output.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Columbus, Ohio USA
    Posts
    5

    Default

    If you haven't already, check the settings on the camcorder. I know on my Canon ZR45, the AV/DV in needs to be turned on via the menu.

  5. #5

    Default

    Just in case it's a basic problem.... Instead of using "Export to tape" just set up your time line to start where you want, switch your camera to VCR mode, (you'd be surprised how many people try to use the camera mode) and press the VCR record button, and then click on your editor's play button.

    If that's all to basic for you I appologise!

Similar Threads

  1. Exporting to tape in premier 1.5
    By FNG in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 8
    Last Post: 10-04-2006, 10:05 AM
  2. New at this, need some help with exporting in premier
    By tomuguezu in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2005, 09:27 PM
  3. Adobe Premeir Pro 1.5 Exporting via Adobe Media Encoder
    By HaloMontages in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 10
    Last Post: 03-15-2005, 11:52 PM
  4. adobe premier audio problems..
    By route66 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 12-06-2003, 11:16 PM
  5. Adobe Premiere 6 and Pinnacle studio 7 exporting problems
    By cheeseonwheat in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2003, 06:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •