Results 1 to 3 of 3

Thread: vegas wont let me capture

  1. #1

    Angry vegas wont let me capture


    ive had vegas on my pc for quite a while and i could capture perfectly but recently i had my old pc cleared out and fixed and now when i try to capture with vegas nothing comes up when i click "capture".

    i am not sure what the problem is and dont understand why it doesnt work now

    can anyone help me out ?

    thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Warsop, Nottinghamshire.
    Blog Entries


    Just make sure it is set to Microsoft DV and not SMRT capture. One little setting that can tip the cart upside down.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Atlanta, Georgia


    Turn media^^^ where do you go to change the settings to capture?

Similar Threads

  1. premiere wont work with my new capture card
    By ben704 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2006, 09:29 PM
  2. Vegas wont save and some questions
    By cycangfx in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 10
    Last Post: 09-14-2006, 08:26 AM
  3. Audio capture issues with Vegas 6
    By CaptainHowdy in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2006, 01:31 PM
  4. Vegas 6.0d Capture???
    By Chapman Photography in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 9
    Last Post: 04-24-2006, 05:12 AM
  5. To the user that has a problem with Vegas capture
    By Marc Peters in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2004, 12:30 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts